Heeft u wel eens gedacht aan een nieuw interieur?

reggyHeeft u een vloer rechtstreeks bij ons gekocht, dan bieden wij u een unieke service aan. Een nieuwe vloer kan voor u aanleiding zijn om uw interieur te wijzigen. Vaak kunt u met een herinrichting van uw bestaande meubels, wat nieuwe accessoires en een paar potten verf uw interieur een geheel nieuwe look geven. Of u wilt een complete restyling van de ruimte waarin uw nieuwe vloer ligt.

Bij aankoop van een Steenbroek parket vloer bieden wij u kosteloos een gesprek van ca. een uur aan met interieur adviseur en -ontwerper Reggy van Oorschot. Zij reikt u, indien gewenst en strikt vrijblijvend, een aantal ideeën aan. Uit ervaringen met andere klanten blijkt, dat zij hierdoor een verrijking van hun woongenot hebben bereikt. Door haar ervaring en contacten hoeft ook een design inrichting niet altijd duur te zijn.

Geeft het gesprek aanleiding tot een nadere invulling van uw wensen door Reggy van Oorschot Interieuradvies en ontwerp dan kunt u haar hiertoe op eigen initiatief opdracht geven.

 

nieuwbouwvilla-nuenen-2-copy“mijn ervaring en passie maken van uw huis een thuis”

Reggy van Oorschot heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het ontwerpen en adviseren van interieurs voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers.​

Enthousiasme en het vermogen om de juiste vertaalslag te maken van uw wensen naar een geslaagd interieur, zijn haar sterkste kant.​

Een prettige samenwerking zal leiden tot een persoonlijk interieur waarin de bewoner zich thuis voelt.