werkwijzeNa uw aankoop wordt uw vloer ingemeten. Het is hierbij van groot belang daarbij vast te stellen of uw vloer wel geheel vlak (waterpas) is. Indien uw vloer eerst geëgaliseerd moet worden, zijn daaraan extra kosten verbonden. Voor het egaliseren worden kwaliteitsproducten van Schönox gebruikt. Afhankelijk van de dikte van de deklaag droogt dit product veel sneller dan egalisatieproducten uit de bouwmarkt.

Bij nieuwbouw, maar ook bij vloeren waar eventuele lekkages plaats hebben gevonden, mogen wij geen vloeren leggen als deze niet aan de minimale waarden voldoen. Reden is dat een te hoge vochtwaarde onherroepelijk tot schade aan de vloer leidt. Daarom voeren wij in dat geval altijd een vochtmeting uit.

Voor het leggen van natuurlijke vloeren dient de ruimte waarin de vloer gelegd wordt schoon, droog en volledig opgeruimd te zijn.

Mocht u midden in een verbouwing zitten, adviseren wij u de vloer als laatste te laten leggen. Het vocht en de neerslag van pas gestucte muren komt uw vloer niet ten goede.

Houten vloeren zijn natuurproducten waarvan de kleur of nerfschakeringen afwijken van hetgeen u in de winkel ziet. U dient hiermee rekening te houden, zodat dit niet achteraf tot verrassingen leidt.

Op de dag van de gemaakte afspraak brengen wij u de vloeren en leggen deze. Bij laminaat en planken vloeren wordt een ondervloer geadviseerd. Deze kunnen zwevend worden gelegd. Voor het leggen van uw vloeren gebruiken wij professioneel gereedschap, zoals Festool, Dewalt en Bona.

 

Heeft u een vloer via een van onze opdrachtgevers gekocht, dan verwijzen wij u voor verdere productinformatie naar hun site. Wilt u een Steenbroek parket vloer, dan maken wij graag een afspraak met u om hierover met u nader van gedachten te wisselen.

Voor de bescherming van uw vloer tegen schuivende of rollende meubels raden wij producten van Floorfriendly aan. Banners